Obserwatorzy

czwartek, 16 lipca 2020

Popołudniowy relaks

Niedaleko mojej miejscowości ok. 50 km znajduje się fajne miejsce na miło spędzone popołudnie zarówno dla dzieciaczków jak i dorosłych- alpakacafe. Informację o tym miejscu znalazłam na fb. Oprócz alpak są tam i inne zwierzęta, większość z nich porusza się swobodnie po terenie.
Znajduje się tam również plac zabaw dla najmłodszych oraz kawiarnia.
 Myślę, że w obecnym czasie taki jednodniowy wypad poza miasto jest jak najbardziej wskazany.
4 komentarze:

 1. Interesujące miejsce na odpoczynek razem z dziećmi.
  Serdecznie pozdrawiam :)

  OdpowiedzUsuń
 2. Äntligen har min lycka återställts, min före detta kärleksman återvände hem igår efter 9 månader efter vår äktenskapsseparation. Jag trodde aldrig att min kärleksman Micheal kommer tillbaka till mig, jag har försökt så många sätt att be om ursäkt till min man för att förlåta mig för jag lurade på honom en gång och det händer så felaktigt, han fick reda på att jag har fusk på honom och någonsin sedan dess har han uppfört sig onormalt gentemot mig, min kärleksman Micheal slutade med mig och ville ha skilsmässa. vi är båda gift i flera år nu och vi har ett manligt barn tillsammans.
  Jag älskar min man så mycket och för vårt barns skull som bara är 3 år övergav Micheal oss och flyttade till att bo hos en annan kvinna i samma stad. Jag var så orolig och jag ångrade fusk på hm trots att jag ber om ursäkt vid flera tillfällen men han kommer inte att lyssna eller komma tillbaka till mig, jag var villig att göra alla möjliga medel för att få honom att komma tillbaka hem, tills dess delar jag detta min situation till min syster Anna och hon rådde mig att kontakta kommunikation med en äkta kärleksformulär som heter Dr.oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) jag kommunicerar med honom via hans e-post, jag pratar med honom för att få tillbaka min ex kärleksman. Dr. Oduduwa svarade på mig och han sa att mitt problem är lätt för honom att lösa, då skrev han ut listan över kärleksstavningsföremål som ska användas för att göra besvärjande böner också jag köper en talismanring som användes för att kärleksbindande stavningsritualer. resten är enkelt och lätt att förstå kärlek stavning bön procedur gjordes inom 2 nätter. den tredje dagen fick jag ett telefonsamtal från okänt nummer och se det var min kärleksman Micheal som ringde mig för första gången efter 4 månader vi skiljer oss från varandra, jag är så upphetsad idag och jag rekommenderar Dr.oduduwa till alla som är villiga att få samma kärleksformulering för att få tillbaka ex-kärlek antingen manlig eller kvinnlig ex-kärlek kommer att återvända inom tre dagar efter kärleksstavningsbön.
  det fungerar för mig utan någon bieffekt och idag är jag väldigt glad att ha min kärleksman hemma hos mig och vår son Felix är väldigt glad över att ha vuxit upp med sin far. Jag delar den här informationen här för jag vet att det säkert kommer att hjälpa någon att gå igenom förhållanden hjärtslag. detta är den enkla och enklaste lösningen för att få tillbaka ex-kärlekspartner efter skilsmässa eller separering.
  (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  OdpowiedzUsuń

Dziękuję bardzo za pozostawione miłe słowa:)